Persoonlijk · 06. februari 2020
Hee knapperd! Word jij ook blij van een complimentje? Complimentjes zijn leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

Persoonlijk · 16. januari 2020
Ben ik verliefd?! Uhm...nee denk het niet. Maar ik houd wel van haar! Lees verder...

Persoonlijk · 19. december 2019
In de donkere decemberdagen denken we ook aan eenzame ouderen. Hoewel ouderen het in Spanje financieel gezien wellicht niet altijd gemakkelijk hebben, is het sociale leven daar wel een stukje vanzelfsprekender omdat je veel meer buiten bent.

Persoonlijk · 28. november 2019
Wat een leuke stad is Alicante toch! Ik begin er steeds meer van te houden. Vooral op zaterdagen bubbelt en bruist de stad van vrolijkheid en gezelligheid.

Persoonlijk · 07. november 2019
Bijzondere ontmoetingen had ik in Madrid. Ik vertaalde dat naar 'encuentro' - een ontmoeting. Maar een local vertelde mij dat een encuentro eigenlijk meer een afspraakje/date is. Ach, dit had er inderdaad wel wat van!

Persoonlijk · 17. oktober 2019
Buen provecho oftewel eet smakelijk! Nou dat kun je hoor in Spanje. In Madrid at ik iets nieuws en ik had een leuke ontmoeting erbij.

Persoonlijk · 26. september 2019
Complimentjes. Wie wordt daar nu niet vrolijk van. Leuk om te geven en om te krijgen. In Spanje kunnen ze er wat van!

Persoonlijk · 13. september 2019
Muziek is de universele taal en balsem voor het hart. Met een lied in je hart is het leven mooier. En als je het lied even kwijt bent, is het geweldig als iemand je weer een lied geeft.

Persoonlijk · 29. augustus 2019
Boodschappen doen - ir de compras - het kan een uitdaging zijn in Spanje. Maar soms is het veel simpeler dan je denkt...

Persoonlijk · 14. augustus 2019
Confronterend die afvalbergen. Al zijn het maar kleine dingetjes, ik probeer bewuster om te gaan met het genereren van afval. Hoe mij dit in Spanje verging lees je hier!

Meer weergeven