· 

Nooit meer vroeg opstaan: Yeah right...


Nooit meer vroeg opstaan: dat was een van de meer aantrekkelijke argumenten om over te stappen tot het vrije ondernemerschap. Man, man, wat een zaligheid! Doorwerken tot in de kleine uurtjes? Geen punt. Maar vroeg opstaan… nee dat nooit meer!

 

Fout.  Om naamsbekendheid te krijgen voor de nieuwe theeonderneming ging ik op zoek naar leuke markten waar ik mijn tasty teas aan de man kon brengen. Ik ben bijzonder goed in topografie (NOT) dus ik had me een beetje verrekend met de reistijd naar Dreumel. Met als afschuwelijk gevolg dat op een prachtige zondagmorgen, jawel DE zondagmorgen dat ook net de klok een uur vooruit was gezet, mijn wekker afging om 06.15. Schiet mij maar lek. 

 

Markt

De ochtendmist loste in een heel licht zonnetje op, de landerijen waren wit; het was een prachtige ochtend. De wegen waren leeg (vind je het gek!) en uiteindelijk viel de reis dan toch mee. Na wat stressen over parkeren en uitladen, kraam inrichten en 'waar-is-dan-potverdikke-de-koffie', waren we klaar toen het mooie weer de eerste mensen naar de markt lokte.

 

Een kraam met losse thee is blijkbaar nog geen alledaags verschijnsel op een voorjaarsmarkt en we kregen veel verraste en leuke reacties. Na de piekdrukte zo rond een uur of half vier, kregen we toch wel even een dip. De gezellige live muziek waarop we af en toe een klein dansje deden achter de kraam sleepte ons er doorheen. En ach, ook dat gaf weer leuke interactie met het publiek, zodat het ineens vijf uur was. 

 

moe maar voldaan

We hadden een leuke omzet en we hopen dat we mensen in het prachtige land van Maas en Waal enthousiast hebben gemaakt over onze tasty teas.

En voor de mevrouw die de Happy Mind wou proberen om ’s avonds beter te slapen heb ik nog een tip: Probeer ook eens de Sweet Rose met o.a. lavendel. Ik had het in elk geval niet nodig die avond. Nog voor mijn hoofd het kussen raakte, was ik in dromenland. 


Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Jori de Leeuw (maandag, 26 maart 2018 20:45)

  Hè wat jammer. Ik had het zelf te druk om rond te lopen. Ik stond er met exotischezaden.nl Was een thuiswedstrijd voor me. Dus ik mocht lekker toch nog enigszins uitslapen. Maar ik ben een echte theeleut. Maak graag zelf ook thee met bloemetjes uit de tuin. Citroenverbena, hibiscus etc. Ik zal eens op mijn gemak rond kijken op je pagina.
  Groetjes Jori

 • #2

  Jols Bijouterie (dinsdag, 27 maart 2018 17:30)

  Het was top geregeld .
  Voor herhaling vatbaar.

 • #3

  Bij ons op 20 (dinsdag, 03 april 2018 13:49)

  Hi Yda. Ziet er goed uit de kraam, mooi uitgestald heel veel succes van ons toegewenst, groeten
  Kees en Marion Post